Bumba ik hou van jou!
Het woord van de maand: vakantie. En met deze wisselvallige dagen het liefst naar zonnige, verre oorden. Want wie wil er nou nog in Nederland blijven deze zomer? Één dag zon gevolgd door 3 dagen regen. Vakantiehuisjes zijn hier niet meer te krijgen, tenzij je écht de hoofdprijs wilt betalen. En praat me niet van de pretparken: de entree kost een fortuin én ook nog vantevoren moeten reserveren. Geef mij maar een ticket naar het buitenland, desnoods voor mij alleen! Uhh voor mij alleen??


Bumba is het helemaal zat. Wanneer hij door zijn raam naar buiten kijkt ziet hij alleen maar regen. Dat kan zo niet langer! Hij besluit om voorgoed te vertrekken naar een warm en zonnig land. Niemand wil dat hij gaat, maar zijn besluit staat vast. Eerst nog even afscheid nemen. Van Bumbalu, Nanadu, Kiwi, Poppa, Tumbi, Barry, Pantuf...het houdt niet op. Bumba was even vergeten hoeveel vriendjes hij heeft. Zullen wat regendruppeltjes hier hem echt doen besluiten om al zijn vriendschappen op te geven?


Hoeveel zijn jouw vriendschappen jou waard? En de vriendschappen van jouw kind(eren)? Soms kunnen we klagen over de ongemakken die we nu ervaren, maar bedenk dat we deze ongemakken meemaken met onze loved ones om ons heen. Laat dat blijven zorgen voor een lach op ons gezicht ❤️


Bumba ik hou van jou! - Gert Verhulst

Uitgeverij: Studio 100

ISBN: 978-94-6277-483-4

Aanbevolen leeftijd: 1-5 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen