Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees
10 juni 2022 

Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees

Ik hou van verhalen met een boodschap en ik hou van verhalen óver een boodschap, een grote boodschap. Het jochie in mij kan nog steeds lachen om poepgrapjes. Dus toen ik de titel van dit boek zag, trok het meteen mijn aandacht. Daarbij is dit niet het eerste boek wat ik lees van Pepé Smit en weet ik dus dat er altijd wel een grappige twist in het verhaal zit ;-)


Evert-Jan is een poepvlieg met smetvrees. Hoe ironisch is dat? Hij voelt zich daarom zo onbegrepen door zijn ouders, zijn zus  en zijn broers. En daar is opeens een spin is die hem wél begrijpt. Dat is wel héél erg fijn. Of toch niet?


Poepgrapjes, kunnen ze wel of niet?


Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees - Pépé Smit

Uitgeverij: De Harmonie

ISBN: 978-90-76174-93-8

Aanbevolen leeftijd: 4-8 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen