Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!
20 mei 2022 

Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

In de keuken kan ik best het een en ander klaarmaken en toch zeg ik niet dat ik kan koken. Ik zeg namelijk altijd “Wat mijn moeder doet, dát is pas koken!” En ik zou een recept van mijn moeder precies kunnen volgen en dan nog… Het is moeders liefde die dan ontbreekt. En zo blijf ik altijd op het niveau “iets klaarmaken”.


Wanneer er een kookwedstrijd op school is, weet Yuna écht niet wat ze moet klaarmaken. STRESS geeft het haar, want de dag van de wedstrijd komt telkens dichterbij. Eíndelijk weet ze het. Het wordt gebakken rijst met van alles en nog wat! Maar nu moet ze alle ingrediënten nog kopen. En waar gaat ze de jasmijnrijst toch vinden? Gelukkig heeft ze haar matties om haar te helpen bij haar zoektocht.


Wat is jouw lievelingsgerecht?


Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! - Reza en Chee-Han Kartosen-Wong

Illustraties: Maria Koutamanis

Uitgeverij: Rose Stories

ISBN: 978-90-831455-6-3

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 4 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen