Kan niet bestaat niet!

In 2008 is het zaadje geplant voor MarleyPraatPassie. Dat was wel onbewust. Ik woonde toen vlakbij een basisschool en vaak als ik daar voorbij liep visualiseerde ik dat ik daar kinderen ging voorlezen. Ik had echter nog geen kinderen, dus ik voelde me opgelaten om te vragen of ik daar mocht voorlezen. Een sprong naar 2021. Nu lees ik daadwerkelijk voor en niet alleen aan mijn eigen kinderen maar ook aan andere kinderen. Ik heb mijn doel nog lang niet bereikt, maar wat ik wel weet is “kan niet bestaat niet”.

 

Hond heeft ook zo zijn dromen. Helaas drukt hij deze dromen zelf de grond in met zijn gedachte “kan niet”. Er is een kleine krab voor nodig om hem van deze beperkende gedachte af te helpen. Lees jij mee om te zien welke avonturen ze samen beleven en of Hond zijn droom kan waarmaken?

 

Een boek over denken in mogelijkheden en dingen durven te proberen.

 

Kan niet bestaat niet! – Tracey Corderoy

Illustraties: Tony Neal

Uitgeverij: Veltman Uitgevers

Aanbevolen leeftijd: 4-7 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen