Kapitein Mo en Co - De Drie Kleuren Pet
22 september 2023 

Kapitein Mo en Co - De Drie Kleuren Pet

Het is een bewolkte dinsdagmorgen. Geen regen, maar wel een aardige wind en daar sta ik dan. Klaar om iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan. Ik stap op een open zeilbootje voor 4 personen om voor het eerst te gaan zeilen. Ik heb er geen zin in én vind ‘t spannend. “Zal die kapitein wel weten wat ‘ie doet?” Na nog geen 5 minuten ben ik zeiknat van al het opspattende water en……ik vind het geweldig! Hoe spannend ik het eerst vond, zo geniet ik er nu volop van!


Kapitein Mo vind deze keer zeilen ook spannend. Hij is samen met broer Co gewend om te varen wanneer opa erbij is, maar Mo heeft zijn kapiteinsdiploma behaald, dus opa gaat niet met hen mee. Opa geeft hem een magische pet, waardoor Mo veel zeil-vertrouwen krijgt. Zal Kapitein Mo dat nog steeds hebben nadat de pet midden op zee in een storm wegwaait?


Een geweldig en kleurrijk boek dat kinderen leert zelfvertrouwen te hebben.


Kapitein Mo en Co De Drie Kleuren Pet - Mo Hersi

Illustraties: Lisa van Winsen

Uitgeverij: Rose Stories

ISBN: 978-90-833-2384-8

Aanbevolen leeftijd: 3 - 6 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen