Net als jij
Ik ben gezegend dat ik ben opgegroeid met mijn beide ouders èn grote broer in één huis. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Mijn kinderen bijvoorbeeld hebben twee huizen die ze thuis mogen noemen: een huis met papa en een huis met mama. En toch zeg ik vanuit mijn perspectief dat ik niet mag klagen. Er zijn helaas genoeg kinderen die zonder hun vader moeten opgroeien. En zo zijn er dus ook genoeg vaders die hun kind om welke reden dan ook niet mogen zien opgroeien. Komende zondag is het Vaderdag. Ik verheug me nu al op tekeningen en knutselwerkjes. En tegelijkertijd besef ik me dat ik die dag samen met mijn kids niet als vanzelfsprekend moet nemen. 

Voor de kleine mammoet Piccola is haar vader haar grote held en voorbeeld. Bomen omver duwen is een makkie voor hem. Sneeuw sproeien is kinderspel. En geen enkele sneeuwhoop is te diep voor hem om doorheen te komen. Piccola is bang dat zij nooit zo groot en sterk zal worden, maar dan neemt haar vader haar mee op een mooi avontuur...


Voor alle vader, fijne Vaderdag zondag 🙏🏾


Net als jij - Jane Chapman

Uitgeverij: Veltman / Little Tiger Press

ISBN: 978-90-483-1679-3

Aanbevolen leeftijd: 4 - 8 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen