Ridders kussen niet
Als ik nog met mijn basisschool-verkering was, dan was ik nu getrouwd. Da’s misschien niet zo bijzonder, maar wel dat ik dan in een roze huis zou wonen, met roze meubels, een roze auto voor de deur én roze kinderen (??) zou hebben. Want dat is hoe zij onze toekomst had uitgestippeld. Voor haar kon ik ermee instemmen, maar echt stoer vond ik het niet... 🙄


En stoer is ook wat Jef is. Een stoere ridder om precies te zijn. Stoere ridders zitten op een paard, dragen helmen, prikken in jouw billen met hun zwaard. En wat doen stoere ridders niet? Stoere ridders kussen niet! Dus wanneer Rosalie maar blijft aandringen op een kus probeert Jef op allerlei manieren uit haar buurt te blijven. Maar wat als Rosalie een held blijkt te zijn? Wil Jef haar dan wel kussen?


Hoe bespreek jij het onderwerp verliefdheid met jouw kind?


Ridders kussen niet - Jan de Kinder

Uitgeverij: De Eenhoorn

ISBN: 978-94-6291-445-1

Aanbevolen leeftijd: 4-8 jaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen