Snoep jij zonder mij?
Boekentip
MarleyPraatPassie
Boekentip
01/27/2023
0 min
0

Snoep jij zonder mij?

01/27/2023
0 min
0
Ik ga je iets vertellen. Iets wat je misschien al wist. Maar misschien ook niet. En misschien schrik je er wel een beetje van wanneer ik het zeg. Ben je er klaar voor? Ok, zet je schrap: Kinderen kunnen best kleine egoïstjes zijn. Ja echt! Weleens aan kinderen verteld dat je zonder hen naar een leuk feestje bent geweest? Of naar een pretpark? Of dat je hun lievelingskostje heb gegeten? Een eerste reactie kan zijn “Zonder mij?!?” Want de leuke dingen mag je alleen doen met jouw kleine erbij. En lekkere dingen eten zonder jouw kroost is uit den boze!!


De papa’s en mama en oma uit dit boekje moeten zich dus voorbereiden op een pittig gesprek met hun kleine dames en heren. Ze zullen namelijk verantwoording moeten afleggen. Ze krijgen namelijk een hele cruciale vraag: “Snoep jij zonder mij?” Mooi om in dit boek vol vrolijke illustraties de verschillende gezinnen te zien. En vermakelijk om de fantasie van de kinderen te ervaren. Door dit boek zal jouw kind zeker ook de vraag aan jou gaan stellen.


Snoep jij zonder jouw kind?


Snoep jij zonder mij? - Draga Jenny Malesevic

Illustraties: Charlotte Bruijn

Uitgeverij: Unieboek Het Spectrum / Van Holkema & Warendorf

ISBN: 978-90-00-37372-7

Aanbevolen leeftijd: 3-7 jaar

Reacties
Categorieën